IT eszköz menedzsment

Tudja, hogy cégének milyen informatikai eszközei vannak? Tudja, hogy nem csak a számítógép, de az azon futó alkalmazások is részét képezik a pénzügyi eszközöknek? Tudja és szokta ezeket rendszeresen leltározni? Szeretné tudni, hogy cége a megvásárolt szoftver licencek számához képest mennyit használ valójában? Esetleg szoftver beszerzést tervez, de nem ismeri a lehetőségeket, így nem biztos benne, hogy cége számára a leginkább költséghatékony megoldást választja?

Informatikai eszköz menedzsment szolgáltatásunk igénybe vételével a fenti kérdésekre egyértelmű választ kap.

Igény szerint számítástechnikai eszközeiről fizikai és szoftveres felmérést készítünk, valamint megteremtjük annak a lehetőségét, hogy ezt a leltárt a későbbiekben lényegesen kevesebb befektetéssel is el tudja végezni, így cége jobban kontrollálja az informatikai megfelelő felhasználását és az ahhoz kötődő költségeket.

A felmérések sokszor szoftver konfigurációk rejtett biztonsági hiányosságait is feltárják, pl. nem futó, vagy nem frissülő vírusirtók, hiányzó biztonsági frissítések, esetleg a gépekre települt vírusok vagy egyéb veszélyes alkalmazások.